banner kussens op maat

100% tevreden klanten, dat is ons streven. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar wat betekent dit nu concreet voor je?

Je mag van ons sowieso verwachten dat de geleverde kussens voldoen aan de opgegeven maten en wensen.

Voor de aankoop

Uitgebreid advies

Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Of het nu via de website, e-mail, telefoon of face-to-face is.  We willen je van het juiste advies voorzien. Als het niet anders kan, zelfs 's avonds of in het weekend.

Gratis kleurstalen

Het kiezen van de juiste kleur is een belangrijk onderdeel van je kussens en dat begrijpen we maar al te goed! Daarom kan je bij ons gratis kleurenstalen aanvragen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. De kleurstalen proberen we altijd direct naar je te verzenden.

Je mag altijd langskomen

Kiezen vanaf een plaatje kan best lastig zijn, daarom ben je altijd welkom in onze showroom in Vught. Je kunt er alle stoffen bekijken (en voelen) en op je gemak proefzitten. Maak vooraf alleen wel even een afspraak.

Na ontvangst van je kussens

Garantie op stiknaden

We repareren de stiknaden gratis! Bovendien zijn de verzendkosten het eerste jaar voor onze rekening. 

Garantie op stoffen

Bij normaal gebruik en onderhoud heb je op Sunbrella stoffen 5 jaar garantie op verkleuren en verslijten. Al is de kans hierop klein. Op de stoffen Sunproof en Flame stoffen is de garantie 5 jaar op verkleuren en verslijtenOp de Budget stof leveren we alleen garantie op stiknaden en de maten.

Garantie op vullingen

Vulling kiezen kan lastig zijn, daarom hebben we een 83 dagen omruilgarantie. Bevalt de vulling niet? Dan ruilen we hem gewoon om. Je betaalt dan alleen de eventuele meerkosten.

Niet goed? Dan maken we het goed!

Het kan uiteraard voorkomen dat er een fout wordt gemaakt in bijvoorbeeld de maat van een kussen. Geen probleem! We zorgen ervoor dat het goed komt. Als de fout bij ons ligt kost het uiteraard niets. Ligt de fout bij jou, dan nemen we alsnog de (eventuele) ophaalkosten voor onze rekening en betaal je alleen de herstelkosten.

Alle hierboven aangeboden garanties doen uiteraard geen afbreuk aan de wettelijke rechten die je als consument altijd kan inroepen. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er in redelijkheid van mag verwachten.

Zo streven wij naar onze 100% tevredenheid! Neem vooral contact met ons op als je nog vragen hebt.